Producători
 
Vizitatori Unici
00095064
 
Coş cumpărături
0 obiecte
 

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII:

Folosirea acestui site, implica acceptarea temenilor si conditiilor de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem adauga sau sterge orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea datelor personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator. De asemenea, puteti folosi formularul de restituire a parolei disponibil in sectiunea Autentificare/Cont Nou > Am uitat parola
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Bepa Auto Moto si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul firmei Bepa Auto Moto a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate
Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.
Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Bepa Auto Moto, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la consumabile@bepagroup.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor de judecata din Romania.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca:
Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosrii serviciului nostru.

CONDITII CONTRACTUALE:

Prin folosirea produselor oferite prin intermediul acestui website (www.consumabile.bepagroup.ro), acceptati fara niciun fel de limitare conditiile de mai jos si sunteti de acord ca acest lucru are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si Bepa Auto Moto. Daca nu doriti sa fiti angajati in respectarea acestor conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui website.

Incheiat intre:

FURNIZOR
Bepa Auto Moto Srl 
Reg com: J40/2766/2011
CUI:  RO28155277
Sediul social: Bd. Iuliu Maniu, nr. 152A, bl. K, sc. B, ap. 76
Raiffeisen Bank - Ag. Olimpia


BENEFICIAR
Sunteti beneficiar prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului si a conditiilor contractuale.

DURATA CONTRACTULUI
1. Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Furnizor a comenzii lansate de catre Beneficiar.
2. Confirmarea comenzii de catre Furnizor se va face prin e-mail / telefon pe adresa de corespondenta / numar de telefon furnizate de catre Beneficiar.

DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI
1. Beneficiarul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv anume. Produsul poate fi returnat numai dacã este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adicã acestea sã nu prezinte sub nici o formã semne de uzurã sau consum.
2. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Beneficiarul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
3. Furnizorul va rambursa sumele platite de Beneficiar pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunţarii contractului de catre Beneficiar.

OBLIGATIILE FURNIZORULUI:
1. Sa livreze produsele în ambalajele originale ale producatorului sau in ambalajele specifice importatorului, sigilate si fara deteriorari.
2. Sa livreze produsele comandate de Beneficiar in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii;
3. Sa returneze sumele platite de Beneficiar in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
4. Sa informeze Beneficiarul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
5. In situatia in care Beneficiarul denunta contractul in baza prevederilor, renuntand la comanda sa, Furnizorul este obligat sa nu mai livreze produsele .
6. Consumatorul poate sa-si prezinte reclamatiile:
a) prin posta la urmatoarea adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 152A, bl. K, sc. B, ap. 76
sau pe adresa de mail consumabile@bepagroup.ro

OBLIGATIILE BENEFICIARULUI
1. Se obliga sa ia la cunostinta de prevederile termenilor si conditiilor de utilizare ale magazinului online consumabile.bepagroup.ro si recunoaste ca a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii si implicit semnarea acestui contract.
2. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor sau in avans integral prin ordin de plata in contul Furnizorului.

PREVEDERI FINALE
1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, aprobata si modificata prin Legea nr. 51 din 21.01.2003
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

Telefon gratuit din reteaua ROMTELECOM

INFO CONSUMATOR, PROTECTIA CONSUMATORILOR

0800.080.999Website detinut de Bepa Auto Moto S.R.L., CIF:RO28155277, Reg.Com: J40/2766/2011

Protectia consumatorului:0800.080.999 Website:www.anpc.gov.ro